Suma’t al projecte |

L’educació no és responsabilitat únicament del professorat, sinó també de famílies, monitores i monitors de temps lliure, i de totes les persones adultes que participem en les xarxes socials. És responsabilitat de totes i tots.

A #SomosMás donem suport a totes les persones que participen amb els seus joves en el projecte i que donen veu a aquesta iniciativa.

Súmate al proyecto
Loading...

Materials formatius |

Porta el nostre projecte a les aules, a casa o a la teva associació. T’oferim tres estratègies, amb diferent grau de participació i dificultat, amb l’objectiu de prevenir el discurs de l’odi a les xarxes socials.

nivel básico

Nivell Bàsic

Itinerari formatiu per a sessions educatives amb joves

Nivel Intermedio

Nivell Intermedi

Joc de resolució de dilemes amb rols

Nivel Avanzado

Nivell Avançat

Joc de cartes amb rols que simula una xarxa social en què es visibilitza el discurs de l’odi

Per combatre el discurs de l’odi que inunda les nostres xarxes socials i la vida diària, ens hem proposat ajudar-vos a identificar aquest tipus d’actuació i a combatre-la, perquè no es vulnerin els vostres drets a les xarxes socials.

Salvemos el Universo

Salvem l’univers

Aquí podràs trobar el joc en la seva versió per a ordinador i per a smartphone. Juga per continuar aprenent!

Concurs de vídeos |

Si tens entre 14 i 20 anys i vius a Espanya, queda amb 2 o 3 amics i participa en el concurs de vídeos de Som Més. Grava un vídeo de fins a 2 minuts amb un smartphone i envia’l abans del 22 de gener de 2021 a somosmasconcurso@gmail.com. #DonaliLaVolta als discursos de l’odi i podràs guanyar un fantàstic premi tecnològic. Consulta les bases del concurs aquí.

Classes per temàtiques |

Si ets professor / a i vols portar el nostre projecte a l’aula o els teus fills estan assistint als tallers, aquí trobaràs tot el material educatiu sobre el Desenvolupament psicosocioemocional en l’adolescència.

L’aula virtual del projecte Som Més és un espai de trobada i d’aprenentatge destinat a educadors i educadores que busquen aprendre i reflexionar sobre la prevenció dels discursos d’odi en xarxes i la creació d’espais virtuals pacífics, i motivar el jovent perquè siguin agents de canvi i promotors de pau i bona convivència

Si vols aprofundir més en el tema, t’oferim diversos tipus de materials perquè posis en pràctica activitats vinculades a la temàtica del projecte.

< >
Material complet

A més, us incloem unes guies per educar en l’ús segur d’internet.

T’ajudem molt més |

Si vols aprofundir més en el tema, t’oferim diversos tipus de materials perquè posis en pràctica activitats vinculades a la temàtica del projecte.